În contextul scandalului artificial creat de primarul municipiului Tîrgu Mureș – Florea Dorin, cercetat penal pentru fapte de corupție -, asupra căruia nu mai insistăm, publicăm sumele de bani alocate ca ajutor minim garantat de stat pentru asistații sociali și numărul acestora pentru fiecare localitate în parte din județul Mureș.

Ca să înțelegeți ipocrizia și caracterul infect al individului, este important de precizat că în municipiul Tîrgu Mureș, deși se știe că numărul romilor este de căteva mii, iată că plătiți cu ajutor social sunt doar 142 de persoane cu o sumă totală de 36.768 de lei, aproximativ cât un concert “gratuit” organizat de primărie sau 1% din suma de 25 de milioane de lei plătită de primărie, în 2019, firmei familiei lui Maior, Siletina.

Cu poanta aceasta va încerca sā prosteascā oamenii sa îl aleagā din nou. Florea nu ii prost, el stie ca nu are competente sa faca ceva, dar stie ca multi o sa puna botul. Mai stie ca va fi amendat de CNCD, pentru discriminare, pentru 2000 lei amenda merita circul si reclama, si va ajunge “martir”. E doar circ, nimic mai mult, nu vrea sa faca el nimic, doar sa ajunga iar primar desigur daca mai poate candida,” își exprimă părerea un mureșean.

Iată care sunt datele oficiale privind plata ajutoarelor sociale în județul Mureș:

MS / Foto: colaj