În urma ultimelor declarații făcute de primarul cercetat penal pentru fapte de corupție, care au oripilat o țară întreagă, liderul POL Tîrgu Mureș Dan Mașca îi transmite câteva cuvinte în care, pe lângă caracterizările făcute, îi amintește primarului că este în funcție de 20 de ani, timp în care nu a făcut nimic altceva în afară de vorbe goale și scandal.

“Primarul Florea este un mare nesimțit. Așa cum s-a folosit prin interpuși de cei despre care acum vorbește că trebuie verificati sa nu faca copiii oricum si oricind, asa ii prosteste acum pe ceilalti fani ai lui, reactivîndu-i cu o temă ce nu îi afecteaza mai deloc comparativ cu ce mizerii in ale proastei guvernari locale a facut gasca vesela a lui Florea and Friends in ultimii 20 de ani.

Cam 99% dintre oameni nu au habar, deoarece Florea si sutele de angajati din PRIMARIE nu i-a invatat pe oameni niste lucruri simple.

Serviciile SOCIALE, serviciile de paza si ordine in spatiul public sunt 100% treaba PRIMARIEI condusa de Florea de 20 de ani. Dar 100%.
Legea nu permite ca noi privatii sa nu le platim taxele si impozitele si sa ne ramina banii si sa ne ocupam noi de vecinii nostri si sa ne aparam noi spatiul in care traim, fara sa mai fie nevoie sa platim STATUL si angajatii lui, condusi de niste politruci ca Florea.

Manipulatorul de doi bani a avut pe mine PRIMARIA de 20 de ani.
A subfinantat aceste servicii si impreuna cu colegii sai de sus, cu care au guvernat si guverneaza ROMANIA de zeci de ani, au dat legile si au organizat statul roman de sus si pina jos.

Cit de prost poti sa fii sa crezi ca cu 150 lei pe luna cit este alocatia unui copil, ajungi sa faci copii doar pentru aceasta alocatie?

Cit de cretin si rau intentionat trebuie sa fii, daca nu pricepi ca statul roman nu deconteaza avorturile, iar in acest fel, combinat cu lipsa educatiei, dar mai ales din cauza SARACIEI mentinute la greu de unii ca FLOREA si cei din zona STATULUI, ajungem sa avem o minoritate a cetatenilor din ROMANIA, indiferent de natia lor, in situatii dificile, din care NU AU CUM SA IASA SINGURI.

Daca primarul nu ar trebui sa fie platit din banii nostri si ne-ar lasa banii in propriile buzunare si legile ne-ar lasa sa ne ocupam noi privatii prin ONG urile noastre de oamenii saraci, analfabeti, atunci garantat ca nimeni nu ar mai da doi bani pe unul ca Florea.

Dar STATUL SOCIAL zice ca in toate TARILE din Europa Unita si occidentala STATUL are MONOPOLUL zonei SOCALE si doar sub indrumarea lui privatii pot oferi niste servicii , care se autorizeaza de STAT.” a scris Dan Mașca.

MS / Foto: colaj