Părinții micuțului Eduard, cazul care a mobilizat mureșenii fără precedent, în 2019, au transmis, în urmă cu puțin timp, un nou mesaj cu privire la evoluția stării de sănătate a micuțului și detalii despre plățile efectuate. Doamne ajută să fie bine!

“La mulți ani sănătoși tuturor! La început de an, venim cu vești despre micuțul nostru Eduard.

Luni, 13 ian 2020, Eduard începe cea mai agresivă formă de chimioterapie, cea de tip BuMel care include și autogrefa. Pentru această procedură, am depus la DSP Mureș documente spre decontare în data de 30 dec, însă datorită timpului scurt necesar aprobării dosarului nu avem nici o șansă să avem un răspuns pe luni.

Deoarece amânarea procedurii spre așteptarea răspunsului nu este posibilă, astăzi s-a plătit în contul spitalului suma de 204.000 euro pentru ca Eduard să poată continua tratamentul. Urmează ca DSP să analizeze situația, și să ne comunice un punct de vedere.

Vrem să vă mulțumim din suflet fiecaruia în parte că ne-ați ajutat să adunăm această sumă de bani, asigurând astfel posibilitatea continuării tratamentului micuțului nostru.

Urmează o perioadă grea, pentru Eduard, nu uitați să îl amintiți în rugăciunile voastre! Pe el și pe toți copilașii nevinovați care sunt bolnavi. Vă ținem la curent cu noutățile.” a transmis familia.

MS / Foto: Raluca Oprea