În această dimineață, pe rețelele de socializare, au apărut imagini video cu un mureșean inconștient, care se filma live, în timp ce conducea un autoturism în trafic, în zona localității Ungheni, județul Mureș, cu o mână pe volan iar alta pe telefon, rulând cu 106 km/h în condiții de carosabil acoperit cu zăpadă.

Din păcate, teribilismul unor asemenea specimene pun în real pericol viața celorlalți participanți la trafic. Sperăm ca polițiștii să se autosesizeze în urma imaginilor video mai mult decât elocvente.

Iată câteva reacții a internauților, vizibil indignați, care au comentat la postarea individului:

Doamne fereste asa sofer ca tine !!! Nu te gandesti ca poti nenoroci pe altii !!!! La asa o viteza pe vremea asta trebe sa fi prost 🙁

“Stati acasa ca poate ne omorati pe careva” zise el in timp ce conducea cu 100km/h in localitate pe un drum alunecos.

Can esti tanar si ai audi…Mergi cu 100 pe limita de 50….Va iau părinți masini scumpe….apăi când se întâmplă ceva …De ce sa întâmplă!!!Pentru ca nu apreciati nimic…vezi de drum si mergi cu 50..60!…mai omori si pe altul nevinovat!

Lasa ca imediat venim dupa tine cu salvarea… !!Sincer la ce te astepti?ca lumea o sa zica ca esti bombardier?ca o sa te aplaude?si vazand postarea alea de 18 ani o sa-ti deie cerere de prietenie?esti cam inconstient baiatule!!nu unul si nu doi am vazut astfel murind ;-)…poate acuma ai noroc…dar sa stii ca nici norocul nu are multa rabdare si poate data viitoare te lasa… ;-)….crede-ma…nu esti mai smecher..

Tu omori pe careva poate. Dacă îți iese in fata careva când te mai opresti ?

inconstientu asta merita permisul suspendat !! 106 km/h in localitate pe drum acoperit cu zapada, si folosirea telefonului mobil in timpul condusului. uite asa alti nevinovati sufera tragedii. poate se sesizeaza cine trebuie ca sa.i reduca andrenalina vreo 3 luni cel putin…

Pe lângă imaginile video, individul inconștient a mai postat și câteva rânduri în care ține lecții de moralitate:


MS / Video: grup Esti din Tirgu Mures daca… / Foto: colaj captură