Anul 2019, a început în forță privind risipa banilor de la bugetul local, cheltuiti de executivul primăriei municipiului Tîrgu Mureș în detrimentul investițiilor vitale necesare în școli, transport în comun, infrastructură etc. Parcă presimțind ca e ultimul lor an la cârma orașului, pe principiul radem tot, jar în urma noastră, D.F și C.M., au luat banii TUTUROR târgumureșenilor si au organizat, pentru o infimă parte dintre ei, zeci de concerte „gratuite” și alte sindrofii pe baza de mici și bere.

Dacă anul trecut au cheltuit pentru Revelionul Pensionarilor nu mai puțin de 342.000,00 RON (73.572,12  EUR) pentru o singură locație (suma este cu siguranță mult mai mare, dar pe restul nu le-au publicat transparent conform legii), anul acesta, în pofida anunțurilor făcute în scrisorile mincinoase emise, scrise cel mai probabil tot de mizerabilul jalnic de la comunicare, care, așa cum ne-a obișnuit, ce să scrie altceva decât un mare c…t anunțând apocalipsa, mai exact neorganizarea chermezei.

Dar, ce să vezi, se organizează totuși și acum Revelionul Pensionarilor, în ciuda “austerității” anunțate. Mai mult, acesta se ține în două locații, timp de două zile, aproape ca în povești. Zbâțâiala are loc la Casa Tineretului și Casa de Oaspeți din Tîrgu Mureș, pentru 1.500 de pensionari.

Până la urmă, cea mai mare problemă rămâne diferența făcută față de marea masă a pensionarilor târgumureșeni. Vă dați seama că doar o mică parte dintre ei pot participa. Ce se întâmplă cu restul pensionarilor, cu ce au greșit față de primărie? Cum au fost aleși cei 1500 de preafericiți? Se regăsesc pe liste și pensionari de lux? Sunt întrebări retorice la care nu au răspuns niciodată, cel mai probabil nu o vor face nici acum, dar sperăm să fie ultima dată. La anul avem alegeri! Doamne ajută să rămână cu 1.500 de voturi, cam câte au primit la alegerile PE 😉

MS / Foto: colaj arhiva /  Kritiq.eu