A mai trecut un an, nimic construit nici în 2019…

Ăștia de la comunicare din primăria municipiului Tirgu Mureș – un mizerabil dintre ei implicat în afaceri imobiliare private, deși e funcționar public -, au scris tot anul o serie de scrisori în numele instituției de la care încasează mii de euro lunar, sau în numele unui individ care “consilează” un primar existent doar pe hârtie,  în care au enumerat o serie de neadevăruri.

Una dintre ultimele minciuni a fost cea referitoare la neorganizarea Revelionului în stradă, până azi, când au anunțat contrariul. La fel au făcut și cu revelionul pensionarilor, etc.

Așadar, toate minciunile scrise, în numele lor, de mizerabilul mai sus amintit, sunt dovedit neadevărate. Este de ajuns să luăm în calcul câteva zile din decembrie, când a fost plin de paranghelii pe bani publici, începând de la Gașca Zurlie ce a prestat câteva minute pe vreo 10 mii de euro, până la bradul împodobit pentru a o mia oară de același Fuego, undeva prin cartierul Tudor.

Lăsând la o parte mizerile astea, ne întrebăm, așa la sfârșit de an, după 19 ani, oare târgumureșenii realizează cât de involuat este orașul nostru?! Vă dați seama cam la câți ani lumină suntem comparativ cu Brașov, Sibiu, Cluj, Oradea etc, exclusiv din cauza lor?

La final, vă prezentăm una dintre principalele cauze, nu înainte să vă spunem și o veste bună: sunt ultimele lor momente, peste câteva luni avem alegeri! Doamne ajută…

MS / Foto: colaj