În ciuda faptului că există nenumărate opţiuni propuse de comercianţi, foarte mulţi se confruntă cu lipsa de inspiraţie atunci când sărbătorile se apropie cu paşi repezi.

Articole sportive pentru a începe un nou an plin de sănătate. Puteţi alege şi o  ofertă pentru antrenamente în grup la cea mai apropiată sală de fitness.

Bilete la concert/festival, unde să vă distraţi împreună ascultând muzica preferată.

O vacanţă în doi, într-o locaţie deosebită. Timpul petrecut împreună va fi un cadou minunat, indiferent de destinaţia aleasă.

Obiecte personalizate. Orice lucru, oricât de banal în aparenţă, capătă o valoare emoţională deosebită atunci când este personalizat. O fotografie de familie sau o imagine reprezentativă pentru relaţia cu destinatarul cadoului poate fi aplicată extrem de uşor pe căni, tricouri sau brelocuri în centrele specializate.

Cadouri lucrate manual. Vă puteţi răpi o oră din timp şi să încercaţi să creaţi darul cu propria pricepere. Internetul vă pune la dispoziţie o mulţime de sugestii şi indicaţii pas cu pas, iar rezultatul final va fi deosebit prin simplul fapt că e realizat cu toată dragostea.