Vasile Pop, de 28 de ani la CCI Mures si de vreo 17 ani in functie, in concurenta de longevitate cu finu de la primarie, a fost reales, zilele trecute, in functia de presedinte al Camerei de Comert si Industrie Mures, la varsta de “doar” 72 de ani.

Va spunem sincer ca nu am auzit multe lucruri realizate sub mandatul acestuia, probabil ca exista, dar noi n-am observat o crestere semnificativa a investitorilor in Mures sau o extindere a firmelor muresene pe plan national si international. In atare conditii, cu seria de mandate conduse la modul cel mai socialisto-comunist posibil, chiar nu intelegem pentru ce a fost reales in noua/veche functie si pe ce criteriu, deoarece e lesne de inteles ca ce NU a facut in 17 ani pentru judetul Mures, NU va face nici in ce 4 care urmeaza.

Din activitatea desfasurata de presedintele Camerei de Comert si Industrie Mures, Vasile Pop, “remarcam” cheful anual organizat mereu pentru aceleasi persoane/firme, care primesc cate o diploma A4, platita si asta in prealabil prin achitarea taxei de participare la chermeza.

O alta „activitate” a nasului de la CCI Mures, ar fi organizarea de excursii, nu neaparat cu scop de business, dar obligatoriu prin compania lor de turism si la preturi supraevaluate.

Mirarea nu este foarte mare, sursa probabila a inactivitatii in cei 17 ani se datoreaza atat sediului lipit de cel al primariei cat si relatia avuta cu primarul-inculpat. Cine se aseamana… se aduna!

MS / Foto: colaj