Dacă în primii 5 ani de activitate, nu a găsit rețeta succesului, iată că anul de grație 2018 a fost unul magnific pentru Campean Maria, administratorul și unicul acționar al firmei Freead Construct SRL, societate înființată în 2013, care a reușit o creștere halucinantă a cifrei de afaceri, de la câteva zeci de mii anual, la peste 1.400.000 de lei în 2018. rețeta a fost una simplă: afaceri cu primăria municipiului Tîrgu Mureș. Așa, cam aproape cât toată cifra de afaceri înregistrată.

Din păcate, nu vă putem spune cum a reușit să convingă, dintr-o dată, primăria din Tîrgu Mureș că este cel mai bun furnizor pentru produse din categorii diametral opuse, cum ar fi: studii pentru piste de biciclete (peste 72.000 de euro pentru ceva care probabil nu s-a construit niciodată sau poate le-am omis noi din vedere), reparații căsuțe de lemn, draperii, oglinzi, servicii de montare – demontare si reconfigurare ecran LED, frigidere, masă frigorifică preparare pizza, cortină protecție ecran, malaxoare, aparate de gheață, sticlă securizată specială, scări mansardă etc.

Important de remarcat este că toate aceste contracte de achiziție, nu s-au făcut în urma unor licitații, ci prin CUMPARARE DIRECTĂ. Noi nu știm dacă într-adevăr a devenit peste noapte supercalificat în atâtea domenii acest SRL, nici dacă este cel mai bun dintre firmele “concurente” (foarte greu să mai existe vreo firmă care face atâtea lucruri total diferite), în urma faptului că a fost ales pentru atâtea de primăria Tîrgu Mureș, dar poate verifică cei mai competenți, de la DNA Mureș, Poliția Economică, Finanțele sau alte structuri de gen plătite să o facă.

PS – Suntem siguri că Florea Dorin sau Maior Claudiu nici n-au auzit de ea vreodată! 😉

La final, vă prezentăm datele care au argumentat acest material, obținute din surse oficiale:

 

MS / Foto: colaj