Se pare că la Mureș polițiștii nu se mai bagă în boscheți cu radarul, ci direct în mașinile aflate în trafic.

În ultimele 30 de zile, cam în aceeaşi zonă, Reghin-Toplița, au avut loc două accidente grave în care au fost implicate autospeciale de Poliție și BMW-uri, ambele fiind cauzate de urmărirea în trafic a unor șoferi care au apăsat pedala de accelerație peste limita legală. Mai mult, un al 3-lea accident cu mașină de poliție implicată, soldat cu accidente, s-a petrecut chiar în municipiul Tîrgu Mureș, zilele trecute.

Accidentele la care facem referire au stârnit reacții diverse printre mureșeni, cei mai mulți dintre ei susținând că polițiști fac exces de zel și pun realmente viața participanților la trafic în pericol. Alții fac haz de necaz și le transmit că în stilul ăsta vor rămane fără polițiști rutieri și fără toate autospecialele de Poliție.

Luând în calcul infrastructura rutieră deplorabilă existentă în județul Mureș, dar și a calității mașinilor din dotarea Poliției Mureș, noi le sugerăm mai multă cumpătare privind imboldul care-i determină în luarea unor astfel de decizii riscante și extrem de periculoase pentru participanții la trafic nevinovați. Trimiterea amenzii prin poștă o considerăm mai aplicabilă șoferilor care comit infracțiuni de genul celor amintite. Mulți ne dorim să fie și la noi ca în America, dar ar fi indicat să începem să copiem lucrurile bune pentru început. 😉

Regăsiti in linkurile de mai jos cele 3 incidente rutiere la care facem referire.

decembrie 13, 2019: Imagini VIDEO de la accidentul dintre o mașină de POLIȚIE și un BMW, la Suseni!

decembrie 5, 2019: Urmărire ca-n filme, accident cu șoferi nevinovați, urmăritul NEPRINS, la Tîrgu Mureș!

noiembrie 15, 2019: Urmărire în trafic soldată cu grav accident la Vălenii de Mureș!

MS / Foto: colaj