Vă reamintim de accidentul şocant petrecut în 16 octombrie, în Sângeorgiu de Mureș în care, o femeie s-a trezit în casă cu un autotren care ieşise de pe drum. Din fericire, nimeni nu a fost rănit, dar casa femeii a fost distrusă. (Detalii, aici)

Rămasă fără locuință utilizabilă, familia are acum nevoie de ajutor. Un prim pas în acest sens a fost făcut chiar de primarul localității, care face apel la mureșenii care doresc și au posibilitatea să ajute.

“Să ajutăm unde putem!… Am oferit sprijin material familiei sângeorzene a cărei locuință a fost parțial distrusă (într-o noapte în luna noiembrie) de TIR-ul al cărui șofer a adormit la volan sau a condus neatent. Din fericire nici șoferul nici membrii familiei nu au fost răniți dar pagubele sunt imense. Orice ajutor le este de folos! Informații în privat”, a transmis primarul localității Sângeorgiu de Mureș, Sófalvi Szabolcs.

HU – “Segítsünk, ahol tudunk!… Anyagi támogatást nyújtottunk annak a marosszentgyörgyi családnak, amelynek lakóházát egy teherautó tönkretette. Az autóvezető állítólag elaludt……Hála Istennek sem neki, sem a házban lakó személyeknek nem esett baja, de nagyok az anyagi károk. Bármilyen segítség sokat számít ilyenkor! Privátban lehet további információkat kérni.” – Sófalvi Szabolcs

MS / Foto: Sófalvi Szabolcs