Vă reamintim că în această seară, pe DN15-E578, în localitatea Suseni, județul Mureș, a avut loc un grav accident de circulație în care două autoturisme au intrat în coliziune.

Din primele cercetări efectuate la fața locului, pe DN 15 E578, în localitatea Suseni, se pare că un echipaj rutier, format din doi polițiști, aflat în serviciu de supraveghere și control al traficului rutier, deplasându-se pe direcția Reghin-Toplița, cu autospeciala din dotare, a depistat un autoturism al cărui conducător auto ar fi depășit regimul legal de viteză.

În vederea opririi acestuia, având semnalele acustice și luminoase în funcțiune, ar fi efectuat o manevră de întoarcere, moment în care autospeciala a fost acroșată de un autoturism, care circula din sensul opus.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a unei polițiste, pasageră în autospeciala de poliție, care a fost transportă la unitatea spitalicească, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor producerii incidentului.

Traficul a fost blocat pe un sens de mers, în aceste momente desfășurându-se în condiții normale.

MS / Foto: colaj