Sintagma “țărani” din titlu are sens peiorativ…

La data de 12 decembrie a.c., în jurul orei 15,10, poliţişti din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 12 Luduş au oprit în trafic, pe raza localităţii Cheţani, un autoturism, condus de un bărbat, de 35 de ani, din aceeaşi localitate.

În urma verificărilor efectuate în baza de date, poliţiştii au constatat faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.


La data de 12 decembrie a.c., în jurul orei 17,50, poliţişti din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 8 Petelea au oprit în trafic,pe DJ 153C, pe raza localităţii Solovăstru, un autoturism, condus de un bărbat, din comuna Ibăneşti.

În urma verificărilor efectuate în baza de date, poliţiştii au constatat faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar ca urmare a testării cu aparatul etilotest, acestuia i-a rezultat o valoare de 0,25 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

IPJ Mures /  Foto: colaj arhiva