Arafat, tot mai arogant! Și-a dat seama că nu au curaj să-l dea afară…

Vă reamintim că președintele Klaus Iohannis a cerut o decizie în privința lui Raed Arafat, iar premierul Ludovic Orban a răspuns că va da un verdict în cel mai scurt timp. Joi seara, la o emisiune tv, Arafat a precizat că lui nu îi este frică de auditul pe care ministrul Marcel Vela îl face.

”Încerc să înțeleg niște lucruri, că există niște interese în spate. Eu am fost mereu ținta unor atacuri. Nu e victimizare, e realitatea. Să nu creadă vreunul, vreodată, că nouă ne este frică să fim auditați.

Poate să mă dea afară cine dorește. Dacă se dorește să plec, să își asume cineva să mă dea afară. Eu o să fac o conferință de presă unde am să spun unde era sistemul când l-am preluat, unde îl las și ce urma să fac. Eu nu sunt bătut în cuie.

Eu nu am o comunicare politică. Eu nu sunt membru de partid, am apărut pe afișele tuturor partidelor, cu excepția UDMR. Eu nu sunt etern, nu sunt bătut în cuie, pot fi schimbat, dar cineva să își asume. Eu nu am nimic nici cu ministrul, nici cu premierul.”, a declarat Raed Arafat, citat de stiripesurse.ro

Update: Ministrul de interne îi răspunde lui Raed Arafat…

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a declarat, joi seară, că îi este greu să răspundă la întrebarea dacă are încredere în şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă (DSU), Raed Arafat, întrucât în ultima perioadă s-au întâmplat lucruri care l-au “dezamăgit un pic”. El a explicat că a cerut audit în toate instituţiile din cadrul MAI, iar cel de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă nu a fost finalizat. “E un audit normal, firesc, în orice ţară civilizată şi într-un minister în care eu am preluat o situaţie delicată. Nu am nimic nici cu comandantul Jandarmeriei, eu personal, nici cu cel de la Poliţia de Frontieră, nici cu domnul Arafat, nici cu domnul Ionescu, Popescu sau Georgescu care sunt prin minister în funcţii, dar trebuie să înţeleagă auditul este necesar”, a spus el, conform stiripesurse.ro

MS / Foto: colaj