Încă o veste bună pentru mureșeni…

Pe DN15, comuna Sângeorgiu de Mureș, în ultimii ani ani au avut loc zeci de accidente de circulație, dintre care multe soldate cu pietoni decedați, toate survenite după montarea, de către CNADR, a separatorului de beton care le dă șoferilor impresia că pot accelera ca pe autostradă, deși pe parcursul acestora se afla mai multe treceri de pietoni. După mai multe cereri și petiții, din partea localnicilor, dar și a primăriei din localitate, acum, administratorul drumului, a trecut la fapte și instalează semafoare.

“O noua MINUNE de sarbatori: Insistenta noastra si a locuitorilor comunei Sangeorgiu de Mures incepe sa dea roade: Se monteaza semafoare pe drumul national, la 5 treceri de pietoni! Speram ca nu vor mai fi accidentati pietonii care traverseaza regulamentar strada!

Dupa cate stim, vor fi prevazute cu butoane pt. pietoni si vor fi programate astfel incat si circulatia autovehiculelor sa fie optima (verde in serie). Asteptam cu nerabdare… eficienta lor!” a transmis primarul Sófalvi Szabolcs.

MS /  Foto: Sófalvi Szabolcs