Vă reamintim că marți seara, pe DJ152A, în localitatea Sâncraiu de Mureș, județul Mureș, a avut loc un accident de circulație în care două autoturisme au intrat în coliziune. Unul dintre șoferi a fugit, fiind căutat de Poliție și de celălalt șofer implicat.

Conform șoferului rămas la locul accidentului, o mașină care se deplasa din sens opus, a intrat pe contrasens și l-a acroșat, punându-i viața în pericol și producând avarii la partea stângă a mașinii. Ulterior producerii accidentului, șoferul vinovat a fugit de la fața locului.

Autoturismul care ar fi pătruns pe contrasens este un „Ford Focus (N.r. – rectificare dupa vizionarea imaginilor), albastru închis, model 2008, care a suferit daune considerabile. Nu am reusit sa iau numarul de inmatriculare. Am vrut să merg după el, dar operatorul de la 112 mi-a spsus sa nu ma misc de acolo până vine politia.

Accidentul a avut loc pe strada Principală, între vale și sensul giratoriu, el mergea spre Nazna. Am anunțat și poliția care face cercetări. Dacă aveți vreo informație utilă, vă rog mult să mă anunțați! Mulțumesc mult!” a transmis Razvan Marginean, șoferul păgubit.

Acum vă prezentăm, în exclusivitate, imagini video surprinse de camerele video din localitate, la câteva secunde după anunțarea accidentului la 112, cu mașina care ar fi părăsit locul accidentului. Dacă recunoașteți mașina sau aveti informații suplimentare vă rugăm anuntati Poliția sau șoferul păgubit, aici  Razvan Marginean

MS / Foto: colaj captura