Revenim pe acest subiect, deoarece, din păcate, mulți șoferi nu au aflat încă de ieșirea suplimentară realizată la complexul Promenada Mall Tîrgu Mureș, blocând sensul giratoriu, deși doresc să se deplaseze în direcția Gh. Doja din municipiul Tîrgu Mureș.

Așadar, de câteva saptămâni complexul beneficiează de o nouă ieșire pentru autoturisme. Aceasta este poziționată în zona stației de autobuze Transport Local, vizavi de Combinatul Azomureș, iar accesul de ieșire se face prin zona din spatele magazinului Decathlon.

Este adevărat că această ieșire nu este semnalizată foarte vizibil cu indicatoare aferente și nici nu a fost inclusă în vreun comunicat al administratorului complexului, dar nici a primăriei Tîrgu Mureș, ocupată cu comunicate care anunță fel de fel de bazaconii în locul unor situații de gen, importante pentru mureșeni.

Pentru a evita blocajele din zona sensului giratoriu, sfătuim conducătorii auto care doresc să se deplaseze în direcția orașului, să folosească ieșirea creată recent.

MS / Foto: colaj