În această dimineață, pe Bdul 22 Decembrie 1989 din municipiul Tîrgu Mureș, am rămas stupefiați de dezastrul provocat în trafic de mașina de teren a cardiologului prof. Benedek Imre, care a pus realmente viața celorlați participanți la trafic, în pericol. Doar o minune a făcut să nu asistăm la o tragedie. Pe lângă situația halucinantă, mașina cardiologului a încălcat grav cel puțin trei reguli de circulație, în urma cărora, conducătorul autoturismului, ar putea rămâne o lungă perioadă de timp fără permis.

Înainte de a viziona imaginile video, surprinse în această dimineață, vă reamintim că în trecut publicam – VIDEO: Momentul incatusarii cardiologului Benedek!. tot în urma unor infracțiuni la regimul rutier.

Revenind la subiectul actual, puteți observa în clipul video de mai jos, cele trei infracțiuni extrem de grave în care a fost implicată mașina cardiologului prof. Benedek Imre, în doar câțiva zeci de metri.

În primă fază, execută o întoarcere în mijlocul unui bulevard extrem de circulat, trecând cu tupeu peste linia dublă continuă, fără vreo semnalizare.

Apoi, probabil într-un moment de maximă inconștiență, trece în viteză prin fața pietonilor angajați regulamentar în traversarea străzii pe trecerea de pietoni.

De parcă asta nu ar fi fost suficient, la sensul giratoriu, în care nu folosește deloc sistemul de semnalizare, la ieșirea din sens trece de pe banda 2 pe banda 1, trecând razant prin fața unui alt autoturism care circula regulamentar.

MS / FotoȘ captura video