Anul 2019 a fost un nou an fără vreo realizare importantă din partea primăriei Tîrgu Mureș, fie că vorbim de infrastructura, transport sau alte domenii vitale pentru dezvoltarea unui oraș. În schimb, aproape lunar, au ieșit cu un comunicat referitor la achiziția de autobuze electrice.

Așadar, ieri, au mai emis un comunicat pe această speță. Nimic nou. E vorba de același proiect pe fonduri europene de care ne tot spun din iunie încoace, care e de la Guvern, fără vreun merit al executivului primăriei.  Se “achiziționează 47 de autobuze electrice și 38 de autobuze hibrid, care vor ajunge în oraș, cel târziu în vara anului viitor,” ne spun iar cei de la primărie, de parcă ar vrea ca toți târgumureșenii să învețe pe dinafara titlul proiectului european.

Bine, înțelegem ca nefăcând nimic nici în ultimii 4 ani de mandat, adăugați la nimicul din ceilalți 16, simt nevoia sa repete un lucru benefic și mult așteptat în urbe, dar chiar așa, fără nimic vizibil!?

Uite cum facem, vă promitem că vom publica de mai multe ori știrea cu autobuzele de îndată ce acestea se vor afla în circulație, chiar dacă voi, sperăm, nu o să vă mai aflați la cârma orașului. Ok? V-ați liniștit acum? 😉

MS /  Foto: tirgumures.ro