Vă reamintim că, ieri, în Lunca Mureșului, un sat din comuna Aluniș, județul Mureș, ursul a intrat intr-o gospodărie de mureșeni, unde a distrus tot ce i-a stat in cale (Detalii și foto, aici).

În această noapte, a revenit în gospodărie și a pus la pamând ce “a ratat” în urmă cu o zi. Oamenii sunt îngroziți și se tem pentru viața lor!

Important de precizat că zona este înconjurată de gard electric, dar, cu toate acestea, după cum se poate observa și în imagini, ursul a săpat pe sub fire pentru a pătrunde în gospodărie.

Din fericire, nici de această dată nu au existat victime omenești, dar, din pacate, cel mai probabil, proprietarii vor rămâne și cu noua pagubă, autoritățile neintervenind nici înainte de atac, cu măsuri, nici după, cu despăgubiri, așa cum se intamplă si în cazul accidentelor rutiere în care sunt implicate animale sălbatice.

Atragem atenția autorităților să intervină cu măsuri urgente, să nu aștepte până vom asista iar la o nouă tragedie, având în vedere faptul că ursul revine noapte de noapte în această zonă, încă de sâmbătă, conform proprietarului. DOAMNE FEREȘTE!

MS / Foto: colaj arh / Bakas Zita