Evenimentul organizat de Federația Română de Motociclism se va desfășura, în acest an, în parteneriat cu Consiliul Județean Mureș și Transilvania Motor Ring.

La Gala Campionilor vor fi prezenți la Târgu Mureș cei mai buni sportivi ai Federației, publicul larg va avea posibilitatea să-i întâlnească în cadrul unei sesiuni de autografe organizate pe Transilvania Motor Ring în 15 decembrie de la ora 12.00.

Avem deosebita onoare sa va invitam la Gala Campionilor FRM 2019 ce se va desfasura in acest an la Targu Mures. Ceremonia se va încheia cu un cocktail, de aceea vă rugăm să informați toți sportivii ce urmează a fi premiați pentru a putea să se bucure de acesta.

Gala va avea loc în ziua de duminică 15 decembrie 2019, începând cu ora 14.00, în Sala de Gală a Centrului Europa Ballroom, din strada Băneasa nr. 8, Târgu Mureș.

Accesul în sală se va face strict între orele 13:00 și 14:00. Ținutele tuturor sportivilor invitați vor fi de gală, costumul, cămașa și cravata sau papionul fiind obligatorii.

Toți membrii FRM cu licență națională anuală 2019 au acces gratuit. De asemenea, toți reprezentanții media acreditați de FRM până la data 06.12.2019 au acces gratuit. Nu în ultimul rând, toți sportivii minori premiați au acces gratuit împreună cu un însoțitor.

Alți însoțitori ai sportivilor vor plăti o taxă de intrare în valoare de 75 RON/persoană.
Sportivii pot expune motocicletele competiționale pe mochete de 2 mp/motocicletă, ATV, Quad, etc., după ce au obținut acordul Secretariatului FRM (larisa@frm.ro, tel. 0723 182 212, dată limită 06.12.2019).
Vă așteptăm!

MS / frm / Foto: colaj