Încă o performanță deosebită, unică în județul Mureș, a fost obținută zilele trecute de portalul nostru Mureș Știri/Ardealnews.ro. O știre publicată a obținut peste 85.000 de aprecieri, fiind distribuită de peste 6.500 de ori. Important de precizat e că am fost primii din România care am publicat știrea, chiar înaintea principalelor agenții de presă! Este vorba despre această știre: VIENA: Protest pentru SALVAREA pădurilor din România! VIDEO

Totodată, dacă ieri vă anunțam că vineri, 29 noiembrie 2019, portalul nostru Mureș Știri/Ardealnews.ro a înregistrat un nou RECORD absolut în Mureș, fiind accesat, în doar 24 de ore, de 67.200 de cititori unici, iată că acum avem plăcerea să vă informăm că, raportat la luna noiembrie, recordul este unul și mai spectaculos, Mureș Știri/Ardealnews.ro fiind accesat, în ultimele 30 de zile, de 353.487 de cititori unici, care au intrat în total de 1.536.824 de ori, însemnând o medie de 4 materiale citite de fiecare persoană.

Totodată, pagina de facebook Mureș Știri deține în continuare prima poziție, fiind apreciată de 52.340 de persoane. Mulțumim tuturor, români şi maghiari, deopotrivă! Asta da RECUNOȘTINȚĂ!

Rezultatele impresionante pe care le înregistrăm se datorează faptului că publicăm întotdeauna realitatea, așa cum e ea, chiar dacă de multe ori nu este pe placul tuturor.

Redactia MS /  Foto: colaj