Dacă ieri vă anunțam că vineri, 29 noiembrie 2019, portalul nostru Mureș Știri/Ardealnews.ro a înregistrat un nou RECORD absolut în Mureș, fiind accesat, în doar 24 de ore, de 67.200 de cititori unici, iată că acum avem plăcerea să vă informăm că, raportat la luna noiembrie, recordul este unul și mai spectaculos, Mureș Știri/Ardealnews.ro fiind accesat, în ultimele 30 de zile, de 353.487 de cititori unici, care au intrat în total de 1.536.824 de ori, însemnând o medie de 4 materiale citite de fiecare persoană. Totodată, pagina de facebook Mureș Știri deține în continuare prima poziție, fiind apreciată de 52.340 de persoane. Mulțumim tuturor, români şi maghiari, deopotrivă! Asta da RECUNOȘTINȚĂ!

Cifrele reprezintă recorduri absolute de audiență înregistrate vreodată de un portal de știri din județul Mureș, la mare distanță de orice alt “competitor”! Am putea spune, fără exagerare, că în luna noiembrie am fost citiți, cel puțin o dată, de aproape toată populația județului Mureș, care știe să citească!

Performanța este cu atât mai impresionantă cu cât suntem SINGURA sursă de informare care NU a beneficiat niciodată de bani publici, așa cum se întampla la TOATE celelalte surse de informare din județul Mureș!

Rezultatele impresionante pe care le înregistrăm se datorează faptului că publicăm întotdeauna realitatea, așa cum e ea, chiar dacă de multe ori nu este pe placul tuturor.

Iată și datele exacte, pentru luna noiembrie 2019, conform Google Analytics:

Redactia MS