O imagine aeriana spectaculoasa, publicata de mureseanul Cătălin Sanda‎, reflecta evolutia constructiei la MEGA MALL-ul, de la iesirea din municipiul Tirgu Mures, directia Sighisoara.

Internautul a publicat o imagine in 4 iulie 2019, iar alta astazi, 29 noiembrie 2019. Diferentele sunt vizibile, constructia fiind in stadiu foarte avansat…

Va reaminitim ca NEPI Rockcastle va inaugura cel mai nou centru comercial din portofoliu, Shopping City Târgu-Mureș, în luna martie 2020, în urma unei investiții de 70 de milioane de euro.

Construit pe un teren de 12,5 hectare, noul mall va dispune de o suprafață închiriabilă de 40.000 de metri pătrați si va gazdui cele mai noi concepte ale brandurilor internaționale și naționale de îmbrăcăminte, încălțăminte, accesorii, înfrumusețare, articole sportive și pentru copii. Mai mult de 50% dintre magazinele ce vor fi inaugurate în mall vor reprezenta o noutate absolută pentru întreaga regiune. De altfel, peste 60% din suprafața noului mall va fi ocupată de magazine ancoră.

Tot la etaj, mureșenii vor avea acces la un cinema multiplex și la un loc de joacă cu o suprafață generoasă, de 500 mp.

Proiectul va fi completat cu o grădină pe acoperiș de aproximativ 3.500 mp care va deservi 4 restaurante și o panoramă unică asupra zonei istorice a orașului. Grădina de pe acoperiș își va surprinde vizitatorii cu evenimente pentru toate vârstele și astfel va deveni în cel mai scurt timp locul preferat de întâlnire al mureșenilor.

MS / Foto: colaj