Astăzi, pe străzile din Viena, Austria, mii de oameni participă la un protest pentru salvarea pădurilor virgine din Romania.

Protestul, organizat de Agent Green împreună cu  Fridays for Future Vienna, sub sloganul: SAVE ROMANIAN PRIMARY FORESTS!

Gabriel Păun, președinte Agent Green: Vă spun sincer că sunt foarte plăcut surprins de ce se întâmplă acum la Viena. Totul a început acum o săptămână când am fost invitat de mișcarea Fridays for Future din Viena să țin un discurs. Acolo am povestit cu încă un coleg ce se întâmplă în România și ce impact au asupra țării noastre firmele austriece care procesează milioane de metri cubi în fiecare an, milioane de arbori din România. Ulterior a fost o dezbatere de vreo două, trei ore la Universitatea Bochum din Viena, unde împreună cu un coleg am avut o dezbatere cu reprezentanții uneia dintre acele firme austriece, binecunoscute la noi.

Update: Protestatarii au ajuns la Ministerul Mediului din Vienna cu mesajul: “SAVE ROMANIAN PRIMARY FORESTS” pentru câ o serie de firme austriece toacă anual milioane de arbori din România și ar trebui responsabilizate. Mulțumim Fridays for Future Vienna 💪🏻💚🌳 – a transmis Agent Green.

Acum in Vienna: “SAVE ROMANIAN PRIMARY FORESTS” împreună cu Fridays for Future Vienna 💪🏻💚🌳

Publicată de Agent Green pe Vineri, 29 noiembrie 2019

Protestatarii au ajuns la Ministerul Mediului din Vienna cu mesajul: “SAVE ROMANIAN PRIMARY FORESTS” pentru câ o serie de firme austriece toacă anual milioane de arbori din România și ar trebui responsabilizate. Mulțumim Fridays for Future Vienna 💪🏻💚🌳

Publicată de Agent Green pe Vineri, 29 noiembrie 2019

MS / digi24.ro / Video: Agent Green