Procesul fostului preot Cristian Pomohaci a intrat în linie dreaptă, iar avocaţii “părintelui” i-au dat o lovitură la care acesta nu se aştepta.

Puşi în situaţii delicate şi ameninţaţi cu sancţiuni, din cauza lui Pomohaci, care a luat la mişto instanţa timp de un an, apărătorii inculpatului în sutană au decis să-l lase singur în faţa judecătorilor. Astfel, la cel mai recent termen al dosarului în care Pomohaci este acuzat de evaziune fiscală, avocaţii au depus documente din care rezultă că nu îl mai reprezintă pe acesta.

Drept urmare, instanţa a dispus ca infractorul (Pomohaci a recunoscut faptele – n.r.) să fie apărat la următorul termen de un avocat din oficiu: “Acordarea unui nou termen de judecată. Emiterea unei adrese la Baroul Mureş pentru desemnarea unui avocat din oficiu pentru inculpat. Stabileşte termen de judecată la data de 02 decembrie 2019, când se va soluţiona cauza în lipsa inculpatului având în vedere concluziile exprimate la punctul 24 a minutei întâlnirii Preşedinţilor Secţiilor Penale ale Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie şi ale Curţilor de Apel”.

Citeste continuarea pe spynews.ro