Astazi, in jurul orei 10.00, Politia municipiului Targu Mures a fost sesizata prin apel 112 cu privire la faptul ca o femeie ar incerca sa se sinucida in zona trecerii la nivel cu calea ferata de pe strada Secuilor Martiri din Tg.Mures.

La fata locului s-a deplasat un echipaj din cadrul Politiei municipiului Targu Mures, care a identificat persoana in cauza ca fiind o femeie de 82 de ani, din Targu Mures, ce a mentionat ca doar se plimba prin zona si nu intentiona sa se sinucida. Dupa ce femeia a fost examinata de un echipaj medical prezent la fata locului, aceasta a plecat.

De asemenea, la fata locului s-a deplasat si un echipaj din cadrul Serviciului Judetean de Transporturi Mures care a ramas in zona si a efectuat verificari de-a lungul caii ferate pentru a preintampina incidente.

In jurul orei 11.50, Politia municipiului Tg.Mures a fost sesizata prin Apel 112 de catre un mecanic de locomotiva cu privire la faptul ca o femeie se afla pe calea ferata in zona trecerii la nivel cu calea ferata de pe strada Lacramioarei din Tg.Mures, astfel ca a oprit trenul si a indepartat-o de pe sine.

La fata locului s-a deplasat echipajul din cadrul Serviciului Judetean de Politie Transporturi Mures care au identificat femeia ca fiind aceeasi pentru care se mai apelase nr. Unic de Urgenta, in jurul orei 10.00.

La fata locului s-a deplasat si un echipaj medical care a preluat-o pe femeia in cauza.

Foto: colaj arhiva