Update 25.11.2019: “Suntem emotionati de minunea infaptuita de fiecare dintre voi. In acest weekend s-au colectat in contul parintelui Sandor 44.397 lei si 750 de euro. Este un inceput promitator pentru Melania. Familia Sandor va multumeste pentru mobilizarea exemplara! Va indemnam sa o purtati pe Melania in rugaciunile voastre.

Orice gest de bunavointa innobileaza omul. Daca ai donat, te invitam sa ne sustii cauza: invita-ti prietenii in grupul nostru si distribuie cazul Melaniei. Cei ce se aseamana, se aduna. Cu siguranta si prietenii tai vor fi solidari cauzei.

Va multumim! Doamne ajuta!”


Cum astepti Craciunul fara mama acasa? Va rugam sa distribuiti…

Antonia si Georgiana sunt doua fiice care se roaga astazi pentru sanatatea mamei lor.

Melania Sandor (nascuta Muresan, in varsta de 41 de ani), profesor de limba engleza la Palatul Copiilor din Targu Mures, este diagnosticata cu tumoră neuro-endocrină pulmonară cu leziuni secundare multiple.

Medicii Spitalului de Oncologie din Cluj Napoca au recomandat derularea unui tratament mai complex la o clinica mai avansata in tratamentul cancerului. Agresivitatea tumorii inoperabile au indreptat-o catre clinica Cobfraternität din Viena unde urmeaza un tratament costisitor pentru o familie cu venituri obisnuite. 50.000 € este costul estimat al tratamentului pentru perioada imediat urmatoare.

Fiecare om are o valoare infinită! Tot astfel și fiecare gest de bunăvoință! Te rugam sa ajuti familia Sandor in incercarea grea de a-si vindeca mama. Oricat de mica ar fi donatia ta, ea este o picatura din râul ce o poate salva pe Melania.

Lupta Melaniei pentru viață continuă! Vă rugăm să o ajutați! Puteți dona în conturile:

RO63 BTRL 0270 1201 2150 91XX, cont în RON

RO64 BTRL EURC RT00 2150 9101, cont în EUR

RO68 BTRL USDC RT00 2150 9101 cont în USD

deschise la BANCA TRANSILVANIA, cod SWIFT BTRLRO22BOT, pe numele Ioan-Dorin ȘANDOR, soțul Melaniei.

Cont REVOLUT asociat numarului de telefon (+4) 0740 376 012.

Vă mulțumim foarte mult! Doamne ajută!