Anul 2019, a început în forță privind risipa banilor de la bugetul local, cheltuiti de executivul primariei municipiului Tirgu Mures in detrimentul investițiilor vitale necesare în școli, transport in comun, infrastructura etc.

Parcă presimțind ca e ultimul lor an la cârma orașului, pe principiul radem tot, jar in urma noastră, D.F și C.M., au luat banii TUTUROR targumuresenilor si au organizat, pentru o infimă parte din ei, zeci de concerte “gratuite” si alte sindrofii pe baza de mici si bere.

Intr-o maxima ipocrizie, pe tot parcursul anului, au iesit in piata cu o serie de scrisori mincinoase, adresate targumuresenilor, in care aduceau acuze in stanga si dreapta si se plangeau cum nu sunt bani alocați in buget.

Revenind la situația actuală, cand de cateva saptamani tot ei alimentează un conflict inexistent, in care acuza si jignesc consilierii locali pentru nesuplimentarea bugetului, ne gandeam ca in sfarsit se vor ocupa de principalele lucrari de investitie cu “putinii” bani lasati in buget.

Din pacate, nu e asa! Întărind ideea  ca tot ce spun cei doi indivizi extrem de nocivi pentru dezvoltarea orașului, lucru demonstrat de “fapte” in ultimii 20 de ani, este reprezentat de o serie de minciuni, ăștia nu se lasă si mai organizează cateva concerte “gratuite” si veșnicul revelion pentru 1% dintre pensionari, dar pe banii tuturor.

Așadar, “Primăria Târgu Mureş, în parteneriat cu asociațiile de pensionari, va organiza anul acesta 2 zile la rând REVELIONUL PERSOANELOR VÂRSTNICE la Casa de Oaspeţi a primăriei (din Complexul Week-end) şi la Centrul Cultural Mihai Eminescu, în zilele de 30 şi 31 decembrie 2019.”

În plus, mai avem si concertul de 1 Decembrie. Toate astea fara sa luam in calcul cele organizate, mai mult ca sigur, de Crăciun sau Revelion.

Concluzionând, n-au bani de investiții importante, dar gasesc mereu pentru întreținerea sursei de menținere votanți, fie ei si cu IQ zero. Suntem tare curiosi cat ar mai organiza din toate aceste lucruri inutile daca ar trebui să le facă pe banii lor.

MS / Foto: colaj Primăria Munikipiului Tirgu Mures