Cel puțin 9 polițiști, între care și inspectori criminaliști, au probleme medicale după ce au intrat în blocul din Timișoara unde au murit trei persoane în urma dezinsecției.

Polițiștii contaminați au acuzat stări de greață și vărsături, spun surse citate de Realitatea Plus.

Chiar dacă autoritățile au transmis că polițiștii au ajuns la spital doar preventiv, oamenii legii se pare că au probleme evidente de sănătate.

“Miercuri, în intervalul orar 14,00 – 20,00, un număr de nouă poliţişti de la Investigaţii Criminale au ajuns la Spitalul Judeţean şi li s-au făcut analize preventiv. Unii dintre ei au primit tratament medicamentos pentru că analizele erau proaste. Totuşi, au fost lăsaţi să plece acasă. Toţi au pus starea de sănătate pe seama oboselii şi a stresului de la faţa locului”, a informat, joi, Inspectoratul de Poliţie Judeţean, citând surse din Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Timiş.

După ce blocul în care au fost înregistrate trei decese după o operațiune de deratizare a fost evacuat, a urmat un al doilea imobil, situat pe strada Vaida Voevod. Conform RealitateadeTimis.net, un singur apartament ara cu probleme, în el efectuându-se dezinsecția de către firma care a operat și în blocul morții.