In urma acuzelor aduse de locatarii din zona Garii din Tirgu Mures, dezvoltatorul, Ákos-Daniel Mora, care doreste sa construiasca imobilul cu 17 nivele, a fost invitat la sedinta saptamanala a POL Tirgu Mures pentru a face precizari cu privire la acest aspect.

Este vorba despre o constructie pe terenul proprietate privată, zona fostului parc din fata Garii CFR Tirgu Mures, un complex urbanistic, compus dintr-un imobil de 17 nivele, 4S+P+12 etaje, care să revitalizeze zona Pieței Gării.

Terenul prezentat se află în zona centrală a mun. Tg.Mureș între str. Gh.Doja și Stația de cale ferată călători Tg.Mureș. Este delimitat de str. Gh.Doja, Str. Gării și strada de legătură P.ța Gării – str.Gh.Doja. Amplasamentul face parte din ansamblul construit pentru a marca accesul la gara de călători. Este delimitat pe două laturi de clădiri P+10E, cu partere comerciale și locuințe.

POLcast #15

POLcast #17Blocul de la gară❗Fiți antena noastră prin simpla distribuire a acestui live!ℹ Dacă și tu vrei sa fii alături de noi: http://oameniliberi.com/fii-un-om-liber/inscrieri/

Publicată de POL – Tîrgu Mureș Marosvásárhely pe Miercuri, 20 noiembrie 2019

MS / Video: POL Tirgu Mures