Preşedintele Federaţiei Române de Triatlon, Peter Klosz, a încetat din viaţă, la Târgu Mureş, în această dimineață, la vârsta de 49 de ani, din cauza unui infract miocardic.

Născut în 1970, tîrgumureșeanul Klosz Péter a devenit un împătimit al triatlonului, sport pe care l-a practicat „pentru a fi și pe partea cealaltă a baricadei, să simt emoția competiției” – cum chiar el obișnuia să spună (www.3atlon.ro).

În calitate de președintele Federației Române de Triatlon, vreme de două mandate, Klosz Péter a organizat, în premieră pentru România, Campionatele Europene de Cross Triatlon şi Cross Duatlon, găzduite în 2017 de orașul natal, iar în 2019 a ridicat Tîrgu-Mureșul și județul Mureș la cel mai înalt nivel continental în acest domeniu: Campionatele Europene de Triatlon Multisport, desfășurate între 28 iunie – 7 iulie.

“Azi ne a părăsit un prieten! Prea repede, prea tragic! Klosz Péter a fost preşedintele Federației Române de Triatlon şi echipa Salvamont Mureş a organizat cu el împreună multe evenimente sportive în județul Mureş! A fost un prieten şi va rămâne în amintirea noastră veşnic ! Péter ai fost un exeplu pentru noi! Condoleanţe familiei!” a transmis Salvamont Salvaspeo Mures

MS / radiomures.ro /  Foto: colaj