O postare pe retelele de socializare, in care un targumuresean face haz de necaz referitor la stadiul de “dezvoltare” din municipiul reședință de județ Tirgu Mures, a devenit rapid virala.

Zsolt redă întocmai realitatea, demnă de evul mediu, existentă încă in administrarea asociațiilor de proprietari din municipiu, conduse de niste sefi, în marea lor majoritate născuți parca cu mult înainte de înființarea lor, care, de multe ori mai fac si campanie electorală de susținere a unor cercetati penal pentru fapte de corupție aflați la conducerea orașului de vreo 20 de ani.

“…am 3 săptămâni întârziere la plata întreținerii.
Asta din cauza că în 2019, întreținerea (cel puțin la asociația de proprietari nr. 786) încă se plătește într-un coteț la parterul unui bloc, la o bătrânică (dealtfel foarte drăguță, știe tot despre fiecare), completând chitanța manual, înconjurat de teancuri de liste interminabile… Sa nu vorbim de faptul că orele în care este program de plată – de 3 ori pe săptămână câte 2 ore- cel puțin pentru mine sunt parcă imposibile.
Ieri, mare noroc că aveam puțin timp liber, mi-am încercat norocul, din 16 octombrie până astăzi, a doua oară când am fost în zonă cu câteva minune libere. La 5 fără 10 minute (programul este de la 5 la 7 sună masa) deja au fost 8 persoane la rând…asta înseamnă minim 32 minute la rând, asta dacă fiecare persoană stă doar 4 minute cu doamna. Și credeți-mă, doamna chiar știe tot despre fiecare: na ce mai fac părinții, na cum sunt nepoatele, na cum merge la locul de muncă, na cum îi viața de însurat…deci vă dați seama…Da cine draq are timp de așa ceva?

In concluzie…într-o lume în care găsești pe raft sisteme de autentificare cu amprentă, retină…într-o lume în care peste un an două dronele îți vor livra cumpărăturile, mii și mii de aplicații care mai de care…chiar nu se poate să scăpăm de tonele de hârtii, liste, pixuri, și chitanțier?

SAU!!! doar asociația de care aparțin, a rămas blocat în anii ’80…???🙄

Scuze de deranj…” încheie Zsolt.

MS / Foto: colaj arhiva