Parintii micutului Eduard, cazul care a mobilizat mureșenii fără precedent, au transmis un nou mesaj cu privire la evolutia starii de sanatate, la cateva zile de la operatia vitala.

“La începutul săptămânii am postat ca și noutate faptul că în data de 14 Eduard trebuia să înceapă prima cură de chimioterapie. Acest lucru nu a fost posibil, deoarece încă nu aveam un răspuns de la CAS la solicitarea formularului S2. Cu bucurie maximă ❤am primit astăzi de la CAS aprobarea formularului pentru o perioadă de 30 zile.

Imediat ce formularul a ajuns la GUSTAVE ROUSSY, lui Eduard i s-au făcut analize, urmând să înceapă chimioterapia de duminică dacă analizele sunt bune.
Casa de Sanatate acoperă costurile tratamentului pentru 30 zile.❤

Legat de costuri, medicul curant al lui Eduard, a specificat faptul că întregul tratament costă mai mult decat se preconiza, iar ultima parte a tratamentului-imunoterapia nu va putea fi decontată de către CAS.

De îndată ce avem un deviz actualizat o să îl punem la dispoziția tuturor. Între timp ne bucurăm de sprijinul CAS, banii adunați cu ajutorul dumneavoastră nu au fost folosiți, se vor utiliza exclusiv pentru tratamentul lui Eduard și vă asigurăm din nou de faptul că imediat ce îl vedem pe Eduard bine, toată suma rămasă va ajunge la alți copilași.

Vă mulțumim din nou vouă tuturor care ați venit în sprijinul nostru!” a transmis familia.