Din primele cercetări efectuate la fața locului, pe DN 15 E578, la km. 120+650 m, în localitatea Vălenii de Mureș, un echipaj rutier, format din doi polițiști, aflat în serviciu de supraveghere și control al traficului rutier, deplasându-se pe direcția Reghin-Toplița, cu autospeciala din dotare, a depistat un autoturism al cărui conducător auto ar fi depășit regimul legal de viteză.

În vederea opririi acestuia, având semnalele acustice și luminoase în funcțiune, ar fi efectuat o manevră de întoarcere, moment în care autospeciala a fost acroșată de un autoturism, care circula din sensul opus.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a celor doi polițiști, precum și a conducătorului autoturismului în cauză, care au fost transportați la unitatea spitalicească, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

Potrivit ISU Mureș, una dintre persoanele implicate în accident a rămas prinsă în caroseria mașinii și a fost nevoie de intervenția echipajului de descarcerare.

La fața locului au intervenit ambulanțe SMURD și SAJ.

Traficul a fost blocat mai bine de două ore.

Polițiștii au efectuat cercetarea locului faptei, în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor producerii incidentului.

IPJ Mures / Foto: Info trafic Târgu Mureș + Radare / Alexandra Bândilă / fb