Desi ne aflam in 2019 si ar trebui sa ne raportam la o infrastructura dezvoltata aferent anilor in care traim, ne “mandrim” cu pietruirea drumurilor, de parca ne-am afla in Epoca de Piatra. De fapt, nu noi ne mandrim, ci chiar primul om al judetului, presedintele Consiliului Judetean Mures, Peter Ferenc, care ne transmite ca vrea ca “în județul Mureș să nu mai existe porțiuni de drumuri județean neasfaltate”, asa ca a aruncat piatra pe ele.

Bine, tot e ceva mai bun decat primarul din Tirgu Mures, D.F., care mai are inca drumuri de pamant in ditamai municipiu resedinta de judet.

“Am reușit să facem viabil o nouă porțiune de drum județean aflat la limita județului. Astăzi am semnat recepția lucrărilor de pietruire a drumului județean DJ 143 Daneș-Criș-limita județ Sibiu pe o porțiune de 4 km. Această porțiune apărea ca drum județean doar în acte, era de fapt un drum de pământ degradat.

Deocamdată s-a reușit pietruirea acestei porțiuni pentru a putea deschide accesul cetățenilor, dar avem în proiect asfaltarea si modernizarea acestuia. Investițiile vor continua astfel încât în județul Mureș să nu mai existe porțiuni de drumuri județean neasfaltate,” transmite mandru presedintele CJ Mures.

MS /  Foto: Peter Ferenc