Vă reamintim că, în această seară seară, pe DN15, în localitatea Vălenii de Mureș, comuna Brâncovenești, a avut loc un grav accident de circulație în care, două autoturisme au intrat în coliziune, una dintre ele autospeciala de politie.

Din primele cercetări efectuate la fața locului, rezultă că un echipaj rutier, format din doi polițiști, aflat în serviciu de supraveghere și control al traficului rutier, deplasându-se pe direcția Reghin-Toplița, cu autospeciala din dotare, a depistat un autoturism al cărui conducător auto ar fi depășit regimul legal de viteză.

În vederea opririi acestuia, având semnalele acustice și luminoase în funcțiune, ar fi efectuat o manevră de întoarcere, moment  în care autospeciala a fost acroșată de un autoturism, care circula din sensul opus.

În urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală a celor doi polițiști, precum și a conducătorului autoturismului în cauză, care au fost transportați la unitatea spitalicească, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

MS / realitateademures.ro /  Foto: Alexandra Bândilă / fb