Liderul alianței USR-PLUS, Dan Barna, a declarat, luni, că își asumă responsabilitatea pentru faptul că nu și-a atins obiectivul în primul tur al alegerilor prezidențiale, însă a menționat că nu-și dă demisia.

“Am convocat această ședință pentru a discuta rezultatele alegerilor prezidențiale. Îmi asum întreaga responsabilitate pentru obiectivul pe care nu l-am atins.

– Electoralul a decis, respectăm această decizie. Este parte de vină și îmi asum că nu am reușit să ajungem la mai mulți cetățeni cu mesajul nostru pentru modernizare.

– Obiectivul nostru este să ne pregătim cât mai bine pentru alegerile locale.

– Am crezut că sunt mai sus decât mi-a spus electoratul. Sunt optimist în continuare, vom continua să fim ceea ce cetățenii mi-o cer.

– Nu-mi dau demisia, am spus că-mi asum răspunderea. Voi avea o discuție în această seară cu colegii din conducerea partidului, pentru a stabili strategia viitoare a partidului.

– Dacă vom avea o guvernare PNL, cu PSD atacându-i, ne vom trezi după un an de guvernare cu un PSD care se poate duce în 30 la sută, și acesta cred că ar fi cel mai amar rezultat al acestor alegeri.”

Sursa: protv.ro / Foto: colaj arhiva