In sedința Consiliului Local Târgu Mureș, din 26 septembrie 2019, consilierul local POL, Radu Bălaș, atragea atentia referitor la datoria de 4,4 milioane de lei către Selgros, bani care ar exista în bugetul local, dar pentru care primarul D.F. NU semnează ordinul de plată. Imagini video la finalul materialului.

Conform unor informatii pe surse, neconfirmate oficial, acum, directorul retailerului Selgros din Mures, a fost demis.

Aceleasi surse, invoca datoria firmei primariei, SC Administratie si Turism SRL, catre Selgros, in valoare de aproape un milion de euro, ca fiind principalul motiv care a dus la demiterea directorului. Revenim cu amananunte.

Pe de alta parte, nu are rost sa va mai spunem cat de aberant poate sa fie ca statul sa se ocupe de activitati private, concurand neloial adevaratul privat. Am scris de multe ori privind aceste activitati private derulate de primaria Tirgu Mures – cinematograf, restaurante, hoteluri, piscine, sere de legume sau mai nou chiosuri de presa -, in care nimic nu este profitabil, dimpotriva, mai sunt si subventionate din bani de la buget.

Abia in urma cu cateva zile va spuneam cum am ajuns de rasul curcilor, pe lista cu datornicii la primarie aparand chiar si firma privata a primariei, SC ADMINISTRATIE SI TURISM SRLTIRGU MURES. Deci, primaria datoreaza bani la primarie! Profitabili, nu?! Duhh

 

 

PS.  Totodata, asteptam detalii sau drept la replica din partea partilor implicate, la adresa muresstiri@gmail.com

Update 9.11.2019, drept la replica: Am fost directorul celor doua magazine Selgros din Tg Mures pana in data de 30.04.2019.

Doresc sa va informez ca nu am fost concediat, ci mi-am depus demisia in data de 01.03.2019 din cu totul alte motive decat cele la care faceti referire in articolul Dvs.
Pentru a fi foarte clar acest aspect, nu mentionez decat faptul ca nu a fost intrerupta colaborarea dintre Selgros si Administratie si Turism decat mult mai tarziu, adica la cca 3 luni dupa plecarea mea.

MS /  Foto: colaj