Mureșeanul Razvan Pop este unul dintre cei mai tineri si talentati cantareti de muzica populara romaneasca. Este un tanar foarte ambitios, optimist care a muncit de mic, singur, ca sa ajunga unde este acum. In paralel cu muzica, el a studiat Geografia, Relatiile Internationale.

Artistul a crescut in zona de munte, Rastolita, pe Valea Muresului, zona pe care nu conteneste sa o promoveze de cate ori are ocazia prin actiunile intreprinse. Pe langa cariera de artist de muzica populara, recent, Razvan a scos si o piesa de muzica usoara, insotit de un videoclip, pe care va invitam sa-l urmariti.

“Eu cant muzica populară. Recent am lansat un album de muzică populară la Teo show si apoi la Neatza cu Răzvan și Dani. Aceasta este “specialitatea” mea principala, dar, anul trecut, cam in perioada asta, mi-a venit o idee sa fac o piesa de muzică ușoară. Un prieten din Albania mi-a dat această linie melodică. Pana la urma am renunțat la proiect, dar anul acesta am regasit aceste versuri, intr-o scriitoare din Republica Moldova a cărui nume, spre rusinea mea, nu mi-l amintesc și asa am readus la viață proiectul.

Săptămânile trecute, eram într-o seară la studio sa înregistrez o melodie populara si atunci pe loc am hotarat sa trag vocile si pentru aceasta piesă. Totul a fost foarte spontan si spre bucuria mea a iesit ceva frumos 🙂

Videoclipul am decis să îl fac alb-negru pentru ca e o piesa de dor care transmite pana la urma un mesaj trist al unui tânăr îndrăgostit care este departe de femeia pe care o iubește,” ne-a transmis Razvan.

Cu deosebit respect pentru toata munca depusa, ii uram mult succes…

Razvan Pop – Tu Esti

Ceva nou, ceva diferit, ceva pentru voi toți cei care ați iubit, iubiți sau veți iubi! Dragostea adevarată e ca o stafie, toţi vorbesc despre ea, puţini o văd cu adevărat.” — François de La Rochefoucauld

Publicată de Razvan POP pe Marţi, 5 noiembrie 2019

MS / Foto: colaj