Din pacate, in ultimele ore/zile, 3 pietoni au fost implicati in tot atatea accidente grave de circulatie, in Mures. Un barbat si o femeie au murit, iar un copil se lupta pentru viata.

In aceasta dimineata, pe DN13 E60, în afara localității Găiești, s-a produs un accident rutier, în care  un tânăr de 21 de ani, din comună Fântanele, în timp ce conducea un autoturism pe relația Bălăușeri-Găiești a accidentat un minor de 6 ani, din Balauseri, care s-ar fi angajat în traversarea neregulamentară a părții carosabile. (Detalii si foto, aici)

Ieri, pe strada Gh. Doja din municipiul Tirgu Mures, inainte de Gara Mare, a avut loc un accident de circulatie in care, un barbat a accidentat mortal o femeie de 57 de ani, angajata in traversarea strazii pe trecerea de pietoni.

Duminică, în jurul orei 17.40, polițiștii din cadrul Poliției orașului Luduș au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe DN15 E60, în localitatea Chețani. Din primele cercetări efectuate la fața locului, se pare că un bărbat, de 70 de ani, din Târgu Mureș, în timp ce conducea un autoturism, din direcția Chețani-Luduș, a surprins și accidentat un bărbat, de 61 de ani, din localitatea Chețani, care în calitate de pieton s-ar fi angajat în traversarea neregulamentară a părții carosabile. Bărbatului i s-au efectuat manevre de resuscitare, însă din nefericire, echipajul medical prezent la fața locului a declarat decesul acestuia. În cauză, polițiștii efectuează cercetări în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor.

ATENTIE! Fie ca vorbim de neatentia pietonilor sau a conducatorilor auto, in final, suferinta e a celor ramasi in viata!

MS /  Foto: Stefan I.