În urma cu cateva minute, un anunt, neasteptat, facut de omul de la spatele primarului municipiului Tirgu Mures, transmite ca exista pericolul iminent de a rămâne “Fără PAZĂ la Târgu Mureș!
Vizate: 23 de obiective printre care și școlile din oraș.”.

Având în vedere că de pază ar trebui sa se ocupe politistii comunitari, concluzionam ca aparatul de aparare aflat sub si la comanda primarului, se va inchide “in mai puțin de 5 zile”, conform anunțului.

Probabil ca nici nu vorbim de o veste rea, politistii comunitari fiind prea multi, fac prea putin, pe prea multi bani. Important de precizat că paza orașului era cam singura atributie care le-a ramas comunitarilor, atributia de control a platii parcarilor fiindu-le retrasă, iar la circulație nu prea le permite legea sa participe.

Trecând peste motivele invocate – veșnicele acuze aduse altora, niciodată a lor -, ramane de vazut daca si acest anunț este o minciună din partea celui care l-a publicat.

Mai departe, dragi târgumureșeni, vă lăsăm pe dumneavoastră să judecati daca e bine sau nu să dispară politia comunitară…

MS / Foto: colaj arhiva