Politia Romana a publicat mesajul unui conducator auto care semnaleaza o problema reala existenta in traficul de pe cei cativa kilometri de autostrada din Romania.

Vă rog să distribuiți mesajul meu pentru că pe voi vă urmărește lumea:

„Am observat că atunci când intru pe autostradă, foarte multe mașini au probleme la instalația electrică pe partea de fază lungă-scurtă și poate prin mesajul meu îi ajut să își ducă mașinile la verificat.”

Mulțumim, Aurel! 👍

P.S.: Folosirea incorectă a luminilor de drum față de autovehiculul care circulă în fața sa, în aceeași direcție de mers, se sancționează.

Știți care este diferența dintre flash-urile din același sens și cele din sens opus?

Nici una…amenda este aceeași! 😏

Poliția Română

Aurel ne scrie…Vă rog să distribuiți mesajul meu pentru că pe voi vă urmărește lumea: „Am observat că atunci când intru pe autostradă, foarte multe mașini au probleme la instalația electrică pe partea de fază lungă-scurtă și poate prin mesajul meu îi ajut să își ducă mașinile la verificat.”Mulțumim, Aurel! 👍P.S.: Folosirea incorectă a luminilor de drum față de autovehiculul care circulă în fața sa, în aceeași direcție de mers, se sancționează. Știți care este diferența dintre flash-urile din același sens și cele din sens opus?Nici una…amenda este aceeași! 😏#PolițiaRomână

Publicată de Politia Romana pe Luni, 4 noiembrie 2019

#PolițiaRomână