1.300 de metri cubi de lemn fără documente legale au fost confiscați, săptămâna aceasta, în judetul vecin, BN, în urma unei acțiuni pentru protejarea pădurilor.

Printre neregulile depistate de polițiști s-au numărat expedierea de lemn fără proveniență legală sau fără avize de însoțire, precum și deținerea de material lemnos fără documente de proveniență.

Alte ilegalități descoperite au vizat nedeținerea sau necompletarea la zi a registrelor de evidență a intrărilor-ieșirilor de materiale lemnoase și nerespectarea modului de completare a avizelor de însoțire.

Polițiștii vor continua și în perioada următoare, împreună cu celelalte autorități competente, acțiunile pentru protejarea pădurilor.

ACȚIUNE ÎN BISTRIȚA-NĂSĂUD PENTRU PROTEJAREA FONDULUI FORESTIER

1.300 de metri cubi de lemn fără documente legale au fost confiscați, săptămâna aceasta, în Bistrița-Năsăud, în urma unei acțiuni pentru protejarea pădurilor. Printre neregulile depistate de polițiști s-au numărat expedierea de lemn fără proveniență legală sau fără avize de însoțire, precum și deținerea de material lemnos fără documente de proveniență. Alte ilegalități descoperite au vizat nedeținerea sau necompletarea la zi a registrelor de evidență a intrărilor-ieșirilor de materiale lemnoase și nerespectarea modului de completare a avizelor de însoțire. Polițiștii vor continua și în perioada următoare, împreună cu celelalte autorități competente, acțiunile pentru protejarea pădurilor. #PolițiaRomână

Publicată de Politia Romana pe Sâmbătă, 2 noiembrie 2019

#PolițiaRomână