In urma cu putin timp, dand in continuare dovada de respect fata de donatori, transparenta totala si in cazul anunturilor privind sumele stranse (detalii, aici), parintii au transmis un mesaj video cu privire la evolutia starii de sanatate a micutului Eduard, la cateva zile de la operatia vitala, imposibil de realizat fara sprijinul muresenilor.

“Acum, că îl vedem pe Eduard ca zâmbește, și începe sa se recupereze după ce a trecut de primul mare pas făcut cu reușită, în lupta sa pentru viață, chiar dacă drumul greu abia acum a început, am simțit nevoia să mulțumim …

Bineînțeles, ca lucrurile sa meargă pe un astfel de făgaș, și ca micuțul nostru sa ajungă pe mâinile acestor oameni profesioniști, au avut grija mai multe persoane, care sunt și au fost tot acest timp in spatele acestei Campanii de strângere de fonduri.

V-ați investit timpul și energia implicându-vă atât de mult, și ați făcut ca strigatul nostru de disperare sa poată fi auzit de o mulțime de oameni minunați, care au fost foarte receptivi, și s-au mobilizat impresionant.

Ținem să ne exprimam sincera noastră recunoștință pentru raza de bucurie și speranța pe care cu ajutorul vostru o avem în suflet .

Tatiana Maria Macarie
Ramona Mihaly
Kati Gabor
Oprea Catalina
Maria Ramona
Pop Claudia Daniela
Alin Pop
Psiholog Ioana Cheregi
Ioana Rus
Raluca Adina Dunca
Și nu in ultimul rând tuturor membrilor familiei care sunt tot timpul alături de noi .

Mulțumim că existați ! Vă iubim ❤️

Bineînteles vă mulțumim și vouă încă o data … și de o suta de ori , tuturor persoanelor care a-ți sărit in ajutorul lui Edi , v-ați implicat , și vă implicați in continuare!”

🙏❤️#ÎmpreunapentruEduard❤️