Soferul unui autoturism, care circula cu viteza extrema, pe Calea Sighisoarei din Tirgu Mures, pierde controlul asupra volanului si se loveste de doua masini parcate. Dupa cateva secunde, demareaza in tromba si fuge de la locul accidentului.

Trecand peste pagubele materiale provocate de individul inconstient, prin publicarea acestui clip, dorim sa atragem atentia asupra faptului ca este inadmisibil ca in atatea zile sa nu fie identificat autorul de catre politie, avand in vedere ca asemenea incidente grave se pot solda cu tragedii. Acest individ nu ar trebui sa mai aiba drept de circulatie la acest moment!

Clipul video a fost postat pe grupul de socializare “Esti din Tirgu Mures daca…”, de catre Cristina Andreea R., in urma cu putin timp.

“Joi seara la ora 22:00 acest individ a lovit 2 masini pe Calea Sighisoarei (cum se coboara de pe centura). Dupa cum se vede in videoclip este un BMW seria 3 negru, cu numerele de inmatriculare MS14FUO/FUD. Niste informatii ar fi bine venite daca a vazut cineva incidentul sau cunoaste proprietarul. Multumesc” este mesajul care insoteste clipul video.

Totodata, autoarea mai precizeaza in comentarii ca a fost la politie, dar… “mare lucru nu s-a rezolvat”!!!

MS /  Foto: captura video