Publicăm aceste imagini, avand în vedere accidentul de joi, de pe strada Voinicenilor din municipiul Tîrgu Mureș, în care, un bărbat, de 48 de ani, din Târgu Mureș, în timp ce conducea un autoturism, nu s-ar fi asigurat corespunzător la efectuarea manevrei de schimbare a direcției de mers, intrând în coliziune cu o autospecială de Salvare, condusă pe drumul prioritar, de un bărbat, de 41 de ani.

La momentul producerii accidentului, ambulanța transporta la spital o femeie și un nou născut. Totodată, ca urmare a testării cu aparatul etilotest, conducătorului autoturismului, i-a rezultat o valoare de 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Imagini filmate în interiorul unei ambulanțe din România, în momentul unui impact deosebit de violent cu o mașină, au fost publicate în mediul online, astăzi. Cadrele medicale sunt aruncate peste tot în interiorul mașinii, la fel și tot instrumentarul.

Ambulanța avea în funcțiune semnalele luminoase și acustice, însă acest lucru nu a contat prea tare pentru șofer, care i-a luat pe medici în plin.

Atentie, imagini cu puternic impact emotional…

MS /  Foto: captura video