Un experiment social neobisnuit, in premiera la Tirgu Mures, a fost pus in practica la Tirgu Mures, in incinta supermarketului Auchan. Astfel, mai multi mureseni, in special pensionari, au fost asteptati la casele de marcat unde le-au fost achitate cumparaturile facute. Un gest frumos, laudabil.

“Salutare tot poporul!
Acest videoclip este primul experiment social de acest fel din judetul Mures si probabil chiar din Romania, a fost filmat in incinta Auchan City Targu Mures, autorul acestui eveniment a fost Ciurcui Levente photography, un bun prieten, o persoana care s-a implicat in acte de caritate cam tot timpul cand s-au organizat.
Pentru acest eveniment, au fost alocati 500 ron, bani din care s-au achitat random, cumparaturile oamenilor pe care ii vedeti.
Multumiri conducerii hiper-marketului si personalului acestuia, care au permis aceasta actiune.
Reactiile oamenilor le puteti vedea in clip.
Alatura-te grupului Grupul Faptelor Bune by MrOciu85 , implica-te in gestul de caritate in plina desfasurare!

Daca ti-a placut, nu uita sa dai un like, un SHARE ar conta, poate cineva se inspira din acest clip, asa cum Levi a fost inspirat din alt clip (din strainatate)”

Experiment social Targu Mures 2018 (Auchan Sud)

Experiment social Targu Mures Salutare tot poporul!Acest videoclip este primul experiment social de acest fel din judetul Mures si probabil chiar din Romania, a fost filmat in incinta Auchan City Targu Mures, autorul acestui eveniment a fost Ciurcui Levente photography, un bun prieten, o persoana care s-a implicat in acte de caritate cam tot timpul cand s-au organizat.Pentru acest eveniment, au fost alocati 500 ron, bani din care s-au achitat random, cumparaturile oamenilor pe care ii vedeti.Multumiri conducerii hiper-marketului si personalului acestuia, care au permis aceasta actiune. Reactiile oamenilor le puteti vedea in clip.Alatura-te grupului Grupul Faptelor Bune by MrOciu85 , implica-te in gestul de caritate in plina desfasurare!Daca ti-a placut, nu uita sa dai un like, un SHARE ar conta, poate cineva se inspira din acest clip, asa cum Levi a fost inspirat din alt clip (din strainatate)

Publicată de Octavian Botos pe Miercuri, 30 octombrie 2019