Va reamintim ca aseară, la ora 21.02, a fost emis un nou mesaj RO ALERT, care semnala prezenta unui urs pe strada Sarguintei din cartierul Tudor, municipiul Tirgu Mures; echipajul de la poliția comunitară, ajuns la fața locului, a confirmat prezența ursului, conform ISU Mures.

În timpul “plimbarii” ursului prin Tirgu Mures, tot in zona menționată în alertă, respectiv grădinile din spatele Jandarmeriei Mures, lângă Calea Sighisoarei, ursul a atacat si ucis cateva animale domestice aflate în aceste curți.

Publicăm aceste imagini groaznice, necenzurate, cu scopul de a spori atenția locuitorilor din zonă asupra pericolului expunerii pe strazi la momentul avertizarilor. In special a copiilor, care la acea ora se afla inca pe strazi la joaca, si care nu au nicio vina pentru lipsa de reactie a celor responsabili.

Atentie, imagini cu puternic împact emoțional…

Intelegem si acceptăm opinia muresenilor, exprimată în sutele de comentarii facute la avertizarile publicate. Unele dintre ele reflectă revolta si indignare fața de lipsa intervenției autorităților pentru rezolvarea acestei grave probleme, altele atrag atenția asupra unei conspirații care are ca scop in final uciderea acestor animale sălbatice.

Indiferent de opinia exprimată de mureseni, nu cenzuram sau ștergem niciuna din ele atata timp cat se foloseste un limbaj adecvat, asa cum procedăm la absolut toate materialele publicate de noi.

Precizăm că stirile din aceasta speta, le publicăm cu scop de avertizare, atentionare a persoanelor din zona, fără alte scopuri sau interese ascunse.

Așadar, vă rugăm să le luati ca atare, sa fiti extrem de atenți și sa nu va expuneti la pericol. Nu interveniti singuri, apelați 112.

MS / Foto: colaj