Dumnezeu sa-i odihneasca in pace…

O mamă de 30 de ani și cei doi copii ai săi, de 7 și 14 ani, au fost loviți de o mașină, joi seară, pe DN 7C, în localitatea Cârţişoara, judetul vecin, SB. Șoferul era băut și nu avea permis auto. Mai mult, acesta a mai fost depistat în trafic, în urmă cu trei săptămâni, fără permis.

Din nefericire, femeia și cel mai mic dintre copii nu au mai putut fi salvați. Copilul suferise un traumatism cranian sever și multiple leziuni ale membrelor, iar manevrele de resuscitare nu au dat rezultate. Mama sa a murit pe loc.

Singurul supravieţuitor al accidentului, un băiat de 14 ani, a fost transportat la Centrul Primiri Urgenţe (CPU) de la Spitalul de Pediatrie din Sibiu cu un picior rupt.

Șoferul care a provocat accidentul, un bărbat de 37 de ani din Cisnădie, județul Sibiu, a pierdut controlul maşinii şi a pătruns pe sensul opus de mers, unde i-a lovit pe cei trei, după care a intrat cu maşina într-un gard.

Ulterior, șoferul a fugit pe jos de la locul accidentului, însă a fost găsit de către poliţişti. În urma verificărilor s-a constatat că şoferul nu are permis de conducere şi avea și o alcoolemie de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Sibiu.

Acesta mai fusese depistat în trafic fără permis auto, în urmă cu trei săptămâni, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sibiu, Luciana Lazăr.

Sursa: info trafic 24